Blogg-dvale

Det har vært skikkelig blogg-dvale her en god stund.
Etter at jeg begynte i jobb igjen har ikke døgnet hatt mange nok timer.
Bloggen har blitt forsømt og jeg har vært i tenke-boksen i forhold til om jeg i det hele tatt skal fortsette å blogge. Nå har jeg gått en del runder med meg selv i mitt lille hode og har kommet frem til at jeg vil fortsette – det er jo så innmari artig!! Jeg er ikke klar for å forlate denne virtuelle verden og alle mine blogg venner ennå!! –

TAKK til alle dere som legger igjen hyggelige kommentarer – det var faktisk det som fikk vektskåla til å tippe mot å fortsette med bloggingen!!

Til tross for at bloggen har hatt seg en liten dvale har undertegnede ikke det!! Her raser dagene av gårde, men jeg har fått sydd litt, strikket en nøstebarn-dress, (bilder kommer) og laget lister på lister over alt jeg skal gjøre.

Ønsker alle ei riktig god uke

– kommer snart tilbake!!


The invasion of Ludvig ? Ludvig invasjon!!

De siste dagene har det ikke blitt mye tid verken til blogging eller
andre syslerier!!

Å starte i jobb igjen etter et års permisjon tar på!

Men nå er Ludvig tom den tiende i rekken kommet til verden!!

Det har vært kjempeartig å gi liv til disse karene og noen av
dem vil bli lagt ut på etsy!!

 
ludvig


The last week there been little time for blogging and crafting! But now is Ludvig the 10th been born!Some of my kings has been listed in my etsy shop! '


86861-92


Tagging!!

Jeg har blitt tagget av Karipia!

Denne tag’en går ut på å si 6 rare ting om seg selv og så sende den videre til 6 andre.


 

Hmm… erfarer at det faktisk er ganske vanskelig å skrive ned 6 rare ting om en selv – for hva er nå egentlig rart? Måtte spørre min bedre halvdel – Hva er det som er rart med meg? – De derre listen dine! kom det kontant tilbake – her kommer det og mere:


 

-         at jeg lager lister over alt mulig: - det jeg skal strikke, det jeg skal sy, det jeg må huske til i morgen og det jeg må huske til i dag. Liste over det jeg ikke skal gjøre og lister over det jeg ikke skal huske osv osv osv

-         jeg er en begredelig dårlig taper, spesielt når det gjelder kunnskapsspill. Jeg er familiens selvutnevnte orakel – og nekter til tider å tro at noen andre kan ha mer rett i noe enn det jeg har (dette er jeg faktisk litt flau over)

-         jeg må ALLTID lese på sengen selv om jeg er så trett at det ikke blir mer enn et avsnitt eller to før jeg sovner.

-         at jeg elsker å ta eksamener (det gir meg litt adrenalin-kikk – tørr påstå at det kan sammenlignes med å hoppe i fallskjerm – i alle fall muntligeksamen) – og jeg gir meg sikkert ikke før jeg har 1000 vekttall i alt mulig rart!!

-         at jeg trives VELDIG godt i jobben min selv om jeg kunne tenkt meg til å jobbe litt mindre (for å ha mer tid til andre ting)

-         at jeg fortsatt tror at jeg skal bli forfatter når jeg blir ”stor”

 


Jeg ser at mange allerede har svart på denne – men jeg utfordrer Flinkfink , Hilde C, Guro, Strikking og sånt og Moment og alle andre som har lyst


januar 2007
ma ti on to fr l s
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31