Tagging!!

Jeg har blitt tagget av Karipia!

Denne tag'en går ut på å si 6 rare ting om seg selv og så sende den videre til 6 andre.


Hmm… erfarer at det faktisk er ganske vanskelig å skrive ned 6 rare ting om en selv - for hva er nå egentlig rart? Måtte spørre min bedre halvdel - Hva er det som er rart med meg? - De derre listen dine! kom det kontant tilbake - her kommer det og mere:


- at jeg lager lister over alt mulig: - det jeg skal strikke, det jeg skal sy, det jeg må huske til i morgen og det jeg må huske til i dag. Liste over det jeg ikke skal gjøre og lister over det jeg ikke skal huske osv osv osv

- jeg er en begredelig dårlig taper, spesielt når det gjelder kunnskapsspill. Jeg er familiens selvutnevnte orakel - og nekter til tider å tro at noen andre kan ha mer rett i noe enn det jeg har (dette er jeg faktisk litt flau over)

- jeg må ALLTID lese på sengen selv om jeg er så trett at det ikke blir mer enn et avsnitt eller to før jeg sovner.

- at jeg elsker å ta eksamener (det gir meg litt adrenalin-kikk - tørr påstå at det kan sammenlignes med å hoppe i fallskjerm - i alle fall muntligeksamen) - og jeg gir meg sikkert ikke før jeg har 1000 vekttall i alt mulig rart!!

- at jeg trives VELDIG godt i jobben min selv om jeg kunne tenkt meg til å jobbe litt mindre (for å ha mer tid til andre ting)

- at jeg fortsatt tror at jeg skal bli forfatter når jeg blir "stor"Jeg ser at mange allerede har svart på denne - men jeg utfordrer Flinkfink , Hilde C, Guro, Strikking og sånt og Moment og alle andre som har lyst


Kommentarer:
Postet av: Lena

Litt av en utfordring Linda, du får se resultatet i bloggen min:-) God helg!

06.jan.2007 @ 22:20:24
URL: http://perlemor.blogspot.com
Postet av: karipia

Fint at du tok utfordringen. Hadde vært koselig med besøk en dag igjen.
Klæm

07.jan.2007 @ 00:47:37
URL: http://blogg.hobbyboden.com/karipia/
Postet av: Hilde C

Jeg jobber med utfordringen :-) Jeg må bare kommentere det med eksamen - jeg har aldri i hele mitt liv møtt noen som liker eksamen - så det er det rareste jeg har hørt ;-) Men det høres egentlig veldig deilig ut å like eksamen da, jeg har fremdeles mareritt om eksamener som fant sted for mange år siden :-) Lykke til med dine 1000 vekttall :-)

10.jan.2007 @ 19:51:41
URL: http://knittingplace.blogspot.com
Postet av: Huset i Hagen

He,he. Artig å lese..Det med lesing på sengen har alltid min mor drevet med også. Har nok blitt ertet litt for det, he,he. Jeg har tatt utfordringen jeg også....;0)

11.jan.2007 @ 22:12:00
URL: http://www.vgb.no/9384/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.sprayblogg.no/index.bd?fa=tb.add&id=3442586
img